torsdag 10 mars 2016

Händer inte så ofta

Torsdagkväll, snart är det helg igen. Tiden flyger fram och det är fullt upp på jobbet och jag känner mig nästan lite snurrig i huvudet. Det ska bli riktigt skönt med helg. 

Förra helgen var vi hos syster med familj i Karlstad. De hade dop för minstingen och det var så roligt att få umgås med nästan hela familjen. Det händer inte så ofta att vi ses alla syskon men det är alltid lika skoj när vi väl gör det. Tyvärr kunde inte äldsta systern komma.
Just nu sitter jag i soffan med huvudvärk och borde bums gå och sova men tvätten måste fixas först och kläder inför morgondagen ska läggas fram. Slapp i alla fall laga mat idag då jag och kidsen åkte hem till en vän och hennes barn och blev bjudna på mat där, tack för det!


Träningen gör så gott när det känns som att det är lite mycket. Den ger mig en stund helt för mig själv och rensar skallen och efteråt känner jag mig lite som en ny människa :).


Bild från Pinterest.


Ha det bra!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Det är verkligen kul att göra saker med sina syskon här är vi också dåliga på att träffas men när livet är på som det är för oss alla hinns inte saker med ...
  Man får helt enkelt ta vara på tillfället:)
  Önskar dig en mysig helg
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med dop och när familjen samlas. Det är inte alltid lätt det där att få ihop allas schema så det är härligt när man får till de där träffarna. :)
  Jag hoppas att huvudvärken har gett med sig och att du får njuta av en riktigt fin helg Jennifer. Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hoppas den här helgen har gett dig chans till vila. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!