söndag 20 december 2015

Julmys

Snuvan och hostan vill inte ge med sig. Men men, ingen idé att hänga läpp för det, det är bara en förkylning. Jul det blir det ändå även att jag inte riktigt har orken att fixa och dona så mycket. För det har jag i alla fall börjat lära mig, att när jag inte är på topp så är det lika bra att ta det lite lugnare och bara göra sådant som jag känner att jag har ork till. Igår hade vi en riktig mysdag här hemma. Vi tog in och klädde granen och i år blev det tyvärr utan maken. Så jag fick fixa makens uppgifter som att såga nytt snitt, julgransbelysningen och stjärnan i toppen. Och det gick ju bra det med men nog var han saknad, käre maken. De har så mycket på jobbet, deadlines innan jul så de jobbar på som bara den, håller tummarna för att de fixar det innan jul så att sen får en lugn och skön jul.




På eftermiddagen igår kom brorsan och hans familj och syrran och hennes ena dotter hit på lite pepparkasbak, julgröt, skinkmacka och saffranspannkaka. Jag har aldrig tidigare gjort saffranspannkaka, min fina vän Linda bjöd på det när vi hade tjejkväll hos henne i onsdags och det var ju bara så gott så jag var tvungen att testa att göra det själv. Kidsen tyckte inte att det var supergott men det innebär att jag har kvar så jag kan få mumsa på det idag också : ). 

Men nu är det dags att hoppa upp ur soffan och ur pyjamasen och ta tag i den här dagen. Tror det får bli till att fixa lite julgodis idag och så ska vi ta och packa ner kläder som vi vuxit ur och skänka till någon klädinsamling.


Bild från Pinterest

Ha det gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Mysigt ni såg ut att ha det :-) även om maken saknades. Tycker du gör helt rätt som avstår från sånt du inte orkar med. Man ska inte va helt slut när julafton kommer och jul blir det som sagt ändå ;-)
    Kram och ha en finfin jul! (om det inte kommer fler inlägg innan dess)

    SvaraRadera
  2. Åh vilket julmys ni hade!! Och den där saffranspannkajan måste jag oxå testa att göra - den var ju så god!!

    Hoppas förkylningen försvinner så orken kommer tillbaka! Och hoppas P hinner klart m allt.

    Stor kram Carina

    SvaraRadera
  3. Härligt med julmys. :-) Vad blev det för gott julgodis fixat idag? :-) kramizz Laila

    SvaraRadera
  4. Ser mysigt ut ert julmys :-)
    Ha en fin måndag.
    Kram K

    SvaraRadera
  5. Skit att den inte kan ge sig den attans förkylningen, jag hade förkylningskänningar förra veckan, tränade int een ända gång och var mest sötsugen och trött och gick och lade mig typ när barnen deckade men koppla av nu och njut av dagarna, stressa inte inför julen...
    Vilken mysig eftermiddag tillsammans, det är väl det som är julen att man får vara tillsammans...

    Tack för din julhälsing, jag tar nog ledigt jag med ;-) nästa vecka är jag i alla fall ledig från jobbet..
    jag önskar dig och de dina en härlig jul tillsammans

    Massa kramar fina du
    Sandra

    SvaraRadera
  6. Jag önskar dig och familjen en riktigt god jul kära Jennifer och så hoppas jag att förkylningen börjar ge med sig och att du känner orken komma tillbaka. Ta hand om varandra och njut av fina dagar tillsammans.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!