söndag 13 december 2015

Så himla roligt

Luciadagen och helgen går mot sitt slut. I torsdags blev det vab för mig, eller det var nog nästan mer vam (vård av mig). Jag var hemma med lilltösen som hade ont i huvud och hals och hon brukar inte vara den som vill vara hemma från skolan så därför var jag hemma med henne. Nu piggnade hon på sig ganska så på en gång, men jag var däremot genomförkyld och hade även lite feber så det gjorde gott för mig att få vara hemma och vila lite. Det blev filmas och slappande i soffan hela dagen.

På fredagen blev det bara några timmars jobb för mig för sedan var det dags att åka iväg på kryssning med makens jobb. Jag var tveksam till om jag skulle orka hänga med men bestämde mig i alla fall för att hänga på. Tänkte att jag i värsta fall fick bädda ner mig i hytten. Men jag blev faktiskt att känna mig lite bättre och det var roligt att få umgås med trevliga människor. Men jag glömde nässprayen hemma så jag gick desperat och letade efter nässpray på båten och fick tillslut tag på en i receptionen, den var svindyr men det var det värt. Efter ett gott julbord så var vi några som gick till discot. Och oj vad vi dansade, det var så himla roligt! Jag har inte dansat så på 15 år tror jag, vi höll igång till efter klockan 3 på natten. Helt galet att jag orkade med så länge : ).När vi kom hem hängde en sådan söt liten skylt på dörren.


Och idag är det alltså Lucia, julen närmar sig med stormsteg. Vi gick upp och fixade lussefrukost framför teven. Jag vill gärna se SVT:s luciafirande på morgonen, tycker det är så mysigt. Kidsen tyckte väl inte att det var så imponerande, men de satt snällt med och var nöjda över att få lussebulle till frukost.


Sedan blev det lek för både lillgossen och lilltösen, jag passade på att ta mig en promenad i det vackra vädret. Hade gärna gott en riktig långpromenad, men det satte tyvärr min hosta stopp för.

Eftermiddagen ägnades åt lussebullsbak. Och oj vad det märks att kidsen blivit stora, degen tog slut hur fort som helst och ingen av behövde hjälp. Jag försökte få med äldste grabben i bakandet, men jag lyckades inte.

Nu är det filmmys i soffan som gäller.

Ha det gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Längesedan jag var här och tittade in. Snart är det jul! Vi har också bakat lussebullar. Till helgen tänkte jag börja göra julgodis :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder :-)
    Ja visst är det skoj att dansa loss så där? ha,ha brukar kunna kännas i kroppen dagen efter.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!