tisdag 1 december 2015

Glädje och värme

Alltså vilken fantastisk långweekend det blev. I fredags stack jag och äldste grabben till Liverpool med min mamma och pappa, två bröder och en av mina systrar. Det var pappas 60-års present att få åka dit. Han har sedan han var väldigt ung gillat The Beatles och fotbollslaget Liverpool men aldrig någonsin varit där så det kändes som att det var på tiden att han äntligen fick komma dit och se sitt favoritlag spela match på Anfield samt gå runt i den stad som Beatles kommer från. Vi var på en riktigt bra guidad tur där vi fick veta lite om Liverpools historia, se de ställen som Beatles spelade på från början och höra om fotbollslaget.


Vi gick även en guidad tur på Anfield, även den var riktigt bra. Vi hade turen att få en kanonbra guide, han var så himla rolig.


Jag är så otroligt glad och tacksam att jag hade möjlighet att ta grabben med mig och hänga med på denna resa. Och jag hoppas att vi kommer att kunna göra om det i framtiden och att då även övriga syskon kommer att ha möjlighet att följa med. Sådana här upplevelser ger en glädje och värme i hjärtat.

Men nu är klockan mycket, dags att sova.

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Va härligt att komma iväg så med sina nära och kära. :-) Och det verkar som ni fick ut maximalt av Liverpool, så jag förstår att du är nöjd. Kramizz och ha en fin dag/Laila

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att ni hade det så bra!! Visst ska man ska "unna sig" att göra saker med sina nära och kära och vad fantastiskt roligt att få förverkliga någons dröm.

    Ha en fortsatt fin vecka!
    Kram Carina

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!