onsdag 9 december 2015

Snopen

Skit också, jag har åkt på en förkylning. Har känt en längre tid nu att jag har haft något i kroppen men som inte har velat bryta ut. Men nu så är det huvudvärk, ont i halsen och i bröstet. Försöker häva i mig en massa ingefärste för jag har inte den minsta lust eller tid att vara sjuk nu.

Helgen som var kom och gick i en rasande fart. Lilltösen hade dansuppvisning och det är så kul att se alla duktiga barn på scenen. Lillgossen tyckte väl dock att det var mindre roligt att sitta där i nästan två timmar för att få se storasyrran på scenen i 5 min. Som tur var hade jag lite godismutor i väskan.
I söndags hade lillgossen avslutning med simskolan. Som vanligt skulle de crawla fram och tillbaka i bassängen och som vanligt såg de flesta ut att kämpa för sina liv när de försöker ta sig framåt. Jag och en kompis funderade tidigare lite på vilken grupp vi ska anmäla våra kids till nästa termin och kom fram till att de måste gå i samma grupp en termin till. Men efter avslutningen så får de ett simmärke som visar vilken grupp som gäller inför nästa termin och våra grabbar fick varsin Guldpingvin, vilket innebär att de nästa termin får flytta upp till Fisken. Gissa om jag blev snopen, även att jag såklart tycker att lillgosen är superduktig så trodde jag ärligt talat inte att han skulle få göra det. Och snacka om att det var en helnöjd lillgosse. 

Själv hann jag med lite träning också, bland annat blev det lite backintervaller i Bergebo. Men nu med den här förkylningen så är det alltså vila som gäller, tråkigt men så är det.

Annars så snurrar allt på i lite väl hög fart just nu. Och jag måste hela tiden påminna mig själv om att lugna ner mig och komma ihåg att andas. Jag hinner det jag hinner och jag gör så gott jag kan.


Bild från Pinterest.


Ska nog ta mig en kopp te till innan det är dags för sängen.

Ha det gott!

Kram Jennifer5 kommentarer:

 1. Inte kul att du blivit förkyld. Men tänk att det var bättre det kom nu än när det blir jul och ledighet. Hoppas det går över snabbt och att du hinner ta det lugnt!

  Krya på dig! Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med förkylningen. De har ju en förmögenhet att alltid dyka upp när det är som minst lägligt.
  Krya på dig.

  Mysig helg med alla uppvisningar.

  Kram från Kamilla

  SvaraRadera
 3. Nej förkylning finns det varken tid eller lust till!! Krya snabbt på dig!

  Ni hade iaf en härlig avslutningshelg verkar det som och grattis till sonen som fixade simmärket och crawlandet :-D

  Kram kram.

  SvaraRadera
 4. Fortsätt och häv ditt te... Usch för förkylningar! min minsting har haft feber, turligt nog inte så hög men han är liksom inte sjuk sjuk när han har feber utan beter sig som vanligt medans stora kan vara totaldeckad..
  Förstår att han är nöjd det är att crawla verkar ju hur svårt som helst! Grattis till honom... och till dottern med dansuppvisning!

  Krya på dig
  Kramar Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!