onsdag 11 november 2015

Shit vad häftigt det var

I söndags skrev jag visst att jag skulle skriva mer om i helgen imorgon, alltså i måndags. Men det är det är med tiden, den flyger liksom iväg för mig och då blir det bortprioriterat att skriva här. Men nu så har jag satt mig i soffan och inväntar sista avsnittet av Modus.I helgen så var alltså jag och lillgossen i Stockholm på Monster Jam. VI hade betalat extra så att vi skulle få gå på "Pit party" man fick gå in och titta på bilarna och hade chansen att få autografer. Men det var ju totalt onödigt att lägga ut extra pengar på det för det var inte lillgossen det minsta intresserad av. Men det fanns en hoppborg som han och kompisarna tyckte var jätteskoj men sen ville han bara gå och titta vad man kunde köpa. Det var hur mycket folk som helst och långa köer när det var ca en timme kvar till det började så gick vi till våra platser och satte oss för då var vi trötta i benen. Men det var ju korkat av mig att vi satte oss så tidigt, för det blev jobbigt att sitta så länge. Efter ca en timme in i showen så ledsnade lillgossen totalt och ville åka till hotellet. Jag försökte övertala honom att se klart men när tårarna kom så åkte vi därifrån. Och på ett sätt var det riktigt skönt för vi slapp allt köande därifrån sen : ). Fast jag hade gärna sett klart, för shit vad häftigt det var. Jag trodde inte att jag skulle bli så imponerad av det men det blev jag faktiskt. De är bra tuffa de där förarna som gör det de gör med bilarna.

Vi hade en plan att äta middag sen med vänner som också var där, men lillgossen var så trött så han ville att vi skulle köpa med oss mat från Mc Donald´s till hotellet så då fick det bli så : ). Och vi hade det mysigt där på hotellrummet och det känns bra att bara kunna ägna sig fullt ut åt ett barn. Jag är så tacksam över vår helg tillsammans.
Idag blev det till att inta lunchen framför datorn. Jag passade nämligen på att gå på ett träningspass på lunchen, cireklfys var det idag. Ett kanonbra pass, igår körde jag ett corepass som också var riktigt bra. Lite stressigt att träna på lunchen men den här veckan hade jag inga möten direkt efter lunch så då funkar det bra.

Nu är det dags att lägga undan datorn för nu börjar strax Modus.

Ha det!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg ni fick tillsammans i Stockholm. Stunder som dessa betyder så mycket. Att få vara tillsammans. Och hämtmat på hotellrummet... det är gott det. :)

  Ta hand om dig kära Jennifer och tack för alla fina ord hos mig. Jag blir så glad.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Monster truckarna är riktigt läsiga. När mina killar var små var vi också där vilket sluatde med att jag fick stå med lillkillen i trappan.
  De var för läskiga för båda han och mig. Minns när de gasade till brummade det i hela kroppen även på mig.
  Hua Hua.

  Här hemma blev det också Modus.
  Ha en toppen torsdag.
  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med en helg bara du och lillgossen så typiskt att intresset och tålamodet dalar när man ordnar och fixar men men så blir det ibland och det låter som ni två fick en mysig helg tillsammans.. hämtmat på hotellrum lät ju inte fy skam

  Vad skönt att träna på lunchen jag har inte den möjligheten...
  Modus var spännande igår och säsong två skall ju tydligen komma :-)

  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Vad roligt det låter med Monster Jam. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!