tisdag 3 november 2015

Lite sliten

Vi har haft fina höstdagar nu, måndag och tisdag, synd bara att jag har jobbat. Men lite sol har jag i alla fall fått när vi har gått hem från fritids, men nu är det snart mörkt när vi ska hem från jobb och fritids.Det blev ett stopp i lekparken igår på väg hem från fritids. Lilltösen fick med sig en kompis hem också.


Idag blev det lek löv på väg hem och förutom lek så var det bråk och gnäll över att behöva gå hem. Men det är så skönt att få lite frisk luft och så känns det bra att de får vänja sig vid att gå och vardagsmotion är alltid bra.Känner mig lite sliten i kroppen och mitt knä har gjort lite mer ont i några dagar. Igår fick det bli trampande på motionscykeln. Jag stod ut i 90 min, galet tråkigt men det blir lite mental träning också. 60 min körde jag till musik och då kändes det skapligt och jag la in lite intervaller. Men sedan så körde jag lätt trampande samtidigt som jag tittade på Sverige quizzen och då kändes det som långa 30 min.


Ikväll blev det en promenad med grannen och det var alldeles lagom aktivitet för min kropp kände jag.

Nu ska jag ta och fundera lite över vad vi ska köpa för presenter till lillgossen som fyller år på lördag. En present är klar, han och jag åker till Stockholm på lördag och går på Monster Jam och sover på hotell. Så hörde jag just den där tvättmaskinen tjuta så jag måste väl fixa tvätten också, sen blir det god natt.

Ha det!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Här blir det också Stockholm och Monster Jam på lördag :-) Vad gör man inte för sina små killar ;-)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!