lördag 21 maj 2016

Death Valley

Nu var det ett tag sedan det blev något skrivet här, den där tiden bara flyger iväg och jag vet inte riktigt var den tar vägen. Den här helgen är det dansuppvisning för lilltösen. Idag var första föreställningen och imorgon är den andra och då ska vi titta, ska bli så skoj att se alla duktiga barn. Så är det simskoleavslutning för lillgossen imorgon. Han är såååå glad för det för han avskyr att gå på simskola säger han. Men han är så duktig och det är så roligt att se hur han har utvecklats. 

Tror det får bli bilder från vår trip till Death Valley idag. Åh, när jag sitter och tittar på bilderna så vill jag bara tillbaka. Jag vill ut på "äventyr", bara sätta mig i bilen och sticka iväg, stanna där man känner för att stanna, göra vad man känner för att göra.
Alltså det var så häftigt att åka så att det kändes som att man var mitt ute i ingenstans. Ibland dök det upp någon liten by med ett fåtal byggnader. Ibland såg man några skjul där ute i "ingenstans" och det bodde folk där. 
Death Valley, vackert och häftigt. Det hade varit skoj att gå runt mer men då vi bara hade vanliga gympadojor så lät vi bli. Det var rekommenderat att ha tjocka läderskor om man skulle gå runt eftersom det fanns ormar där. De andra tyckte det skulle varit häftigt att få se en orm men jag så otroligt glad att vi inte gjorde det.
Vi stannade vid ett ställe som heter Badwater. På håll såg det ut som att vi åkte mot en sjö men när vi kom närmre såg vi att det bara var salt, häftigt!
När vi var i Death Valley så var det "bara" ca 27 grader. Några veckor senare är det betydligt varmare, under högsäsong är det så varmt så det är svårt att vara där.

Ja, det var Death Valley det, ett häftigt ställe!

Nu börjar ögonen vilja stänga sig så jag tror det får bli till att gå och sova.

Ha det gott!

Kram Jennifer


2 kommentarer:

 1. Vilket coolt ställe!! Dit skulle jag oxå vilja åka. Känner igen det där med äventyr - det lockar oxå mig att bara sätta sig i bilen o köra dit näsan pekar :)

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Häftig resa ni gjort. Jag har också kommit in i upptäckarlust. Vill bara ut i världen och livet upptäcka, leva och känna frihet.
  Underbart att bara åka dit lusten tar en.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!