tisdag 10 maj 2016

Death Valley får vänta

Jamen hörni, vilken långhelg vi fick, helt underbart! Vi stack till stugan på torsdagen och var där över helgen. Så ett inlägg om Death Valley får vänta, det blir ett "stuginlägg" istället :).

Jag tog cykeln till stugan, det är riktigt bra att cykla dit. Det är ca 47 km så det känns lagom långt, det är fina vägar och härlig omgivning.
Maken målade lite på fredagen så då tog jag och kidsen en promenad ner till sjön.Fötterna doppades, men de tyckte att det var bra kallt :).

Det blev mycket grillat och kubbspelet plockades fram. Lillgossen förlorade några matcher och fick några raseriutbrott, men annars gick det lugnt till. Inga kastade pinnar på någon men markeringar som att de skulle kastas på någon, inte alltid lätt att vara storasyster ;).

Så härligt att kunna sitta ute och äta frukost och den smakar extra gott efter en skön morgonpromenad.


Lördagen startade jag med en joggingtur. Det känns himla lyxigt att inte behöva ställa klockan (nu funkar i och för sig lillgossen som en väckarklocka) och sedan kunna ge sig ut på ett pass och efteråt sitta och njuta av frukosten.
Sen packade vi ryggsäcken med matsäck och stack till min och barnens favvostrand. Vi var själva där nästan hela tiden och det blev en helt fantastisk dag. Kidsen var galna och doppade sig i sjön trots att det var svinkallt.


Lillkillen var tuffast, och han menade först på att det inte var kallt alls. Fast sen erkände han att det var riktigt kallt :).

Jag fick tid till att läsa ut "Arvet efter dig", så bra! 

Fiskelyckan testades, men det blev inte ens ett napp.

Ja det kändes som att det var sommar och semester! Jag hade inte den minsta lust att åka hem på söndagen. Det blev en cykelrunda hem också, men oj, då gick det tungt. Jag hade en känsla före att det skulle gå tungt. Jag kollade om det fanns någon form av energi som jag skulle kunna ha med mig och trycka i mig om jag tog helt slut. Det enda jag hittade var ett godishalsband, så när jag hade cyklat 40 km så stod jag där längs vägen och tryckte i mig det :).

Det var vår stughelg det, en bra ladda-batterierna-helg!

Ha det!

Kram Jennifer


1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg ni hade :-)
    De där varma dagarna gav mig värsta sommarfeelingen och jag hade inte alls lust att gå till jobbet... nej, jag var redo för semester ;-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!