torsdag 26 februari 2015

Mitt liv pågår ju här och nu

Mycket tankar snurrar i huvudet på mig och jag känner mig ibland inte helt närvarande, känner nästan en typ av ångest. Och jag börjar känna att jag måste komma ur den nu. Jag måste börja leva på riktigt igen. Mitt liv pågår ju här och nu och jag måste ta vara på det. Jag bär för alltid med mig min bror i mitt hjärta och mår jag bra och är glad så mår han bra och är glad. Jag känner nu att jag verkligen vill leva som jag vill, göra sådant som får mig glad och må bra. Jag ska inte tänka så mycket på vad andra tycker och tänker om mig. Jag tycker om att vara social, prata och skratta men tänker/känner att det inte uppskattas av alla, utan att de tycker att jag är "för mycket". Men om det är sån jag är ska jag då inte få vara så? Ska jag hålla igen? Jag gillar att blogga, "instagramma" och "facebooka", men vet att många tycker att det är helt meningslöst, men betyder det att jag, för någon annans skull, inte ska göra det? Jag känner av jantelagen. Men jag vill inte känna så längre. Jag vill våga vara jag utan att tänka på vad andra tycker och tänker om mig. Det är något jag verkligen ska ta tag i och jobba med nu.


Jag har ett sår inom mig som aldrig kommer att läka. Men jag måste lära mig att leva med det såret. Du kommer för alltid att vara saknad min fina storebror men jag kommer alltid att bära med dig i mitt hjärta och jag vill att det ska vara ett glatt hjärta så att även du får uppleva glädjen.

Ha det bra!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Klart du ska vara DU Jennifer! Klart du ska tillåta dig vara precis som du är (& du är en av de finaste jag känner). Strunta i vad andra kan tänkas tycka. Var dig själv och gör allt som får dig att må bra!

  Det är som du skriver: vi lever här och nu. Och visst ska vi då ta vara på här och nu och för vår egen skull (& för andras oxå) se till att vi gör vårt bästa för att må bra.

  Glöm aldrig bort att vi tycker om dig för att just du är du <3. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Kloka tankar! Man måste göra vad som känns bäst för en själv!

  SvaraRadera
 3. Klart att DU ska vara DU! Och strunt i vad andra tycker! Det jag "känner" dig så tycker jag att du har sunda värderingar om allt här i livet och du är garanterat en social och omtyckt kvinna :-)
  Ja vi lever här o nu, det är det vi ska njuta av och din bror kommer för alltid vara med i vått o torrt och dalar och toppar...

  Ta hand om dig
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så kloka tankar du har. Det är inte alltid lätt att vara sitt jag. Ibland blir man knasigt nog någon annan jag som man inte vill vara ännu mindre kan gå ifrån.
  Livet tar oss med på många resor några helt fantastiska medan andra är jobbigare. Hur som helst tror jag att det bästa är att lyssna till sig själv - så känns det lite bättre i hjärtat. Din bror kommer alltid vara med dig vad än du gör i livet.


  Stor kram Kamilla

  SvaraRadera
 5. Rätt tänkt, DU måste tänka på vad som är rätt för dig. Inte för någon annan.
  kram Fina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!