torsdag 12 februari 2015

Ett hjärta av guld

Onsdagen blev en tuff dag. Jag hade en konstig känsla i kroppen hela dagen. Och att få se min bror var fruktansvärt jobbigt. Jag trodde att jag skulle tycka att det var skönt att få se honom en sista gång. Men det var inte min bror jag såg där i kistan, det var bara en kropp, ett skal. Min fina bror med ett hjärta av guld har lämnat sin kropp och lämnat denna värld. Jag skulle bara vilja få kontakt med honom, få veta att han har det bra där han är nu, få säga till honom hur mycket jag älskar honom och att han för alltid kommer att vara saknad. 


Det är så här jag minns dig min fina bror, med ett leende på läpparna och så varm och omtänksam.

Trots min hosta så gav jag mig ikväll ut i skidspåret. Jag åkte väldigt långsamt och bara 7 km, men det var skönt att få stå på skidorna igen. Och när jag får röra på mig så låter jag mina tankar flöda fritt och tårarna får rinna bäst de vill.
Ha det bra!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

 1. Usch, beklagar ännu en gång sorgen. Styrkekramar till dig..

  SvaraRadera
 2. Fina du <3 så skönt att du kan ge dig ut i spåret och skingra tankarna.... Förstår att dagen måste varit jobbig, kanske du en dag kommer att ändå känna lättnad att du fick se din bror...
  Ta hand om dig
  Styrkekramar till dig
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Å vilka känslor. Vilken jobbig dag det måste ha varit. Stor varm kram.

  SvaraRadera
 4. Många varma kramar
  Beklagar så!

  SvaraRadera
 5. Styrke kramar, kommer såväl ihåg det där. När jag fick se pappa sista gången, kroppen, men han var inte där. Förstår precis vad du menar.
  Jag ångrar inte att jag såg honom, har dock inte kvar det minnet av honom utan bara levande. Idag är hans födelsedag. Då saknas han extra mycket.
  Får jag fråga vad som hände din bror? Självklart behöver du inte svara.
  Varma Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det är de levande minnena du har kvar. Jag tittar mycket på foton för att minnas hur fin snäll och glad han alltid var. Vi vet inte orsaken till hans död, han vaknade bara inte. Svar från alla prover de tagit kunde dröja upp till två månader.

   Tack för din omtanke <3.
   Kram Jennifer

   Radera
 6. "If tears could build a stairway and memories a lane, i´d walk right up to heaven and bring you home again"

  Många kramar till er!!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!