måndag 9 februari 2015

Jobbig vecka

Yes, vi är friska!!! Eller ja, hostiga är vi fortfarande och jag har ont i luftvägarna, men idag blev det jobb och skola. Så himla skönt! 
Det blev en jobbig vecka, förra veckan. När jag bara är hemma sådär så blir det så mycket tankar som snurrar runt i huvudet som jag inte lyckas få väck. Visst är det nog så att det är tankar som jag behöver bearbeta så för den sakens skull är det ju bra. Men jag vill hellre bearbeta sådana tankar när jag tränar så att jag samtidigt får lite endorfiner i kroppen som gör att man mår bra efteråt. Nu har det mest bara känts ångestfyllt och jag vill fortfarande inte acceptera det som hänt.
På onsdag så ska jag få se min älskade storebror, jag har blandade känslor. Det känns konstigt att jag ska se honom livlös, se honom utan att kunna prata och få svar från honom. Men jag tror ändå att det är bra för mig på något sätt även att det kommer göra ont. 
Och gissa om jag längtar efter att träna nu. Men så länge jag har sådan här hosta och ont i luftvägarna så får det bara bli långsamma promenader. Men läsa om träning kan jag ju kalla fall göra :).


Alltså när jag ser bilder som ovan så vill jag bara ut och "kötta". Få känna pulsen stiga och musklerna jobba och gärna bli lite skitig.

Men nu ska faktiskt jag och maken åka iväg på bio. "Trevligt folk" ska vi se, som Borlängebo så känns det som ett måste att se den ;).

Ha det bra!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni är på benen igen! Klart att tankarna kommer ännu mer när man "bara är hemma" och onsdagen kommer komma med blandade känslor... det kommer bli en fin stund på onsdag för dig <3

    Hoppas du och mannen fick en trevlig biokväll

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Förstår att det blir jobbigt för dig att se honom en sista gång imorgon men nog rätt att göra det. Skönt att ni är på bättringsvägen. Kram Suss

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!