fredag 6 februari 2015

Bitit sig fast

Jamen fy vilken himla sjukstuga vi har. Alltså mestadels har vi varit liggandes sedan i måndags och i princip inte orkat göra någonting. Jag trodde att vi var på bättringsvägen i onsdags eller jag försökte inbilla mig det i alla fall, så vi bakade lite chokladbollar. Men sen framåt kvällen var febern hög igen. Igår drog jag med mig barnen ut i bilen och körde till Burger King och köpte med oss mat hem. Tur det är vinter så man får ha mössa på sig så döljer man lite av hur eländig man ser ut. Vi var också tvugna att ta oss till polisen och fixa nys pass till kidsen. Hostandes och snörvlandes satt vi där, kändes inte jättebra med tanke på smittorisk, men vi vågade inte vänta längre och riskera att vi inte hinner få passen i tid. Men efter det var vi däckade igen med stigande feber. Idag har lillgossen haft hög feber, lilltösen i princip ingen feber men superhostig och jag lite feber, hostig och ont i bihålorna.  


Lite Uno orkade vi i alla fall spela idag, jag och lilltösen.


Nu håller jag verkligen tummarna för att vi blir friska. Jag brukar försöka tänka positivt och jag har varje kväll tänkt att "imorgon är jag frisk" men den här sjukdomen har verkligen bitit sig fast i mig. Men nu säger jag det igen "imorgon är jag frisk"!

Inte den roligaste läsningen, men vi har inte haft särskilt roligt. Säger som Alfons Åberg "Om man alltid har roligt så märker man inte att man har roligt ...
därför måste man också ha tråkigt ibland."

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Vilken eländig vecka!
    Ta hand om er och krya på er!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tänker på er. Krya på er. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!