torsdag 27 december 2012

Välbehövlig

Denna ledighet är ju bara fantastisk och välbehövlig för hela familjen. Skulle åkt till syrran i Karlstad idag men magsjukan satte stopp för det, får blir besök där nästa helg istället :).

Startade dagen med en tripp till tippen och lite trötta och griniga småttingar men sedan blev det utelek och då blev humöret bättre.



På förmiddagen var det soligt och härligt ute och vi bestämde oss för att ta en tur med spark och kälke efter lunch. Tyvärr hann det mulna på till dess, men med lite varm choklad och pepparkakor med så blev det en härlig utevistelse ändå. Småttingarna tog med pepparkakshuset att smaska på .).


Nu är det dags för mig att byta om och sticka iväg på ett spinningpass, ska blir skönt att ta i och känna svetten rinna.





Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

  1. Vilket härligt jullovsväder ni har! Massor av snö!
    Och jag håller med om julledigheten - så rackarns skönt och härligt. Svårt att tänka sig att jobba igen när man har det så gott.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst har det varit en härlig och välbehövlig dag! Kul att se att ni också har haft det bra :). Mysig utflykt!

    Hoppas spinning-passet var bra och att sonen mår bättre!

    Stor kram från mig till dig!

    SvaraRadera
  3. Ååå gud vad jag avundas er snö!!
    Här har det regnat hela dagen :-/

    Underbara bilder!!
    Ha en skön kväll fina du
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Så fint ni har det! Med mycket snö, här håller den på att smälta bort....
    Fina julbilder! Kramis Suss

    SvaraRadera
  5. Tack du fina för att du går in hos mig och skriver. Jag är så urusel att skriva tillbaka men jag tjyvtittar iaf. Kan tänka mig att dom blev på lite bättre humör:) Här var det också lite soligt men mulnade på men imorgon skall det bli helsol i hela landet. Hoppas att spinningpasset var bra:)) Kramkram Anne

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Vad härligt det låter med spark, kälke och gott fika:) Visst har det varit härligt väder i dag och i morgon ska det bli ännu bättre:) Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  7. Ja visst är den underbar ledigheten!:). Men jag är allt lite avundsjuk på er som har snö. Vädret vi har här lockar inte till så mycket utelek. Men vi försöker göra det så bra vi kan ändå. Härliga bilder! Ha det så gott. Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!