lördag 8 december 2012

Tomt och tråkigt

Vad konstigt det känns att vakna upp och inte ha småttingarna hemma, det känns så tomt och tråkigt. Tänk hur man är, man kan längta efter stunder då man får sitta och dricka sitt kaffe i ifred utan när att någon ropar "mamma" hela tiden, men när man får de stunderna så känns det inte heller bra ;). Men nu ska de snart hämtas hem, våra goa småttingar.Dagen igår var en toppendag. Vi träffade kära vänner för att baka pepparkakor och julpyssla och det är alltid så roligt att ses. Och jag säger bara wow, vilket fika Kerstin fixat till oss, en ljuvlig cheesecake som jag bara måste ta receptet på, och underbart goda lussebullar, jag verkligen älskar lussebullar. Om ni tycker att min lilltös ser väldigt röd ut om kinderna där i bakgrunden så beror det på att hon passade på att sminka sig lite mellan bak och pyssel :). Tack kära vänner för en underbar dag och jag är så glad att vi i och med våra småttingar lärt känna varandra!

Och så var det ju julbord som gällde igår kväll, ett vanligt klassiskt julbord, smarrigt och som vanligt åt jag på tok för mycket. Har aldrig träffat makens arbetskamrater så det var skoj att få träffa dem.  (Eftersom det var första gången jag träffade dem så höll jag mig lugn med fotande av mat och så, vet ju inte vad de skulle tro om mig annars ;) och ni alla vet ju hur ett klassiskt julbord ser ut i alla fall, men byggnaden vi var i är otroligt vacker så nog hade jag kunnat gått loss med fotandet allt :))."God friends are like stars....
You don´t always se them but you know they are always there."

Eleanor Roosevelt

Ha en riktigt bra lördag!

Kram Jennifer 

6 kommentarer:

 1. Tack själv bästa Jennifer för i går! Är så glad över att du är min vän!

  Visst är det konstigt det där med att längta efter egentid och när man väl får det så är inte heller det bra ;). Skönt att hämta hem de små så det blir som vanligt igen.

  Hoppas ni får en riktigt bra lördag i finvädret!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Jennifer! Du har fått en award av mig! Kom över och se:) kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Jamenvisst minns jag att det var så, längtan efter egentid och sedan direkt längtan efter sina små, väldigt konstigt!

  Ha en fin kväll nu tillsammans med barnen//Åsa

  SvaraRadera
 4. Mysig dag; och den där cheesecaken ser ju inte alls fel ut:)

  SvaraRadera
 5. Tack själv finast <3!

  Så lycklig och glad över att ha er som vänner!
  Tur cheesecaken smakade bra ;)!
  Å vad härligt, stämningsfulla bilder du fick till!

  Ha det toppen å ses snart igen :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!