tisdag 18 december 2012

Så det så

Kan känna att stressen smyger sig på mig lite lätt. Är inte klar med alla julklappar, har inte köpt skinka, lussebullarna är nästan slut, trillingnötterna är nästan slut, jag har inte gjort någon rocky road eller saffranskola och jag kan rabbla upp fler saker. Men så tänker jag efter, vilket av det där är egentligen ett måste? Ja såklart ska jag fixa julklappar till alla och skinkan är ju ett måste men det andra, nej, det måste jag faktiskt inte göra, det finns en massa godis att köpa i affären och lussebullar likaså. Jag gillar i och för sig att baka och fixa julgodis, men då ska jag känna att tiden finns och att jag kan njuta av det, det ska inte göra så att jag blir sur, stressad och grinig och inte får tid att njuta med min fina familj, så det så!

Fortfarande trött, sliten och halsont och vad passar väl då bättre än att mysa i soffan och titta på film? 


Ha det bra alla fina!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

 1. Tycker du gör helt rätt och vem vet när du mår lite bättre så kanske andan faller på...

  SvaraRadera
 2. Klokt av dig. Jag tänker likadant. Jag har inte julpyntat så mycket som jag önskar, inte heller gjort julgodis. Jag orkar inte hetsa upp mig över det. Blir det så blir det. Annars blir det jul ändå.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så klokt av dig! Det viktigaste är ju ändå att familjen mår bra och att man får tid att umgås. Jag har också tagit bort en del måsten inför julen, bara för att jag inte ska känna mig stressad. Som du säger, det är ju inte kul att vara trött, sur och grinig på julafton.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Bra tänkt! Fudgen, vaniljbullarna och lussekatterna är uppätna här, men en Aladdin eller Paradis går ju också bra:) För vi ska lägga energin på att laga maten och på fredag ska de sista julklapparna inhandlas. Men skulle jag få lust kokar vi nog lite godis också. Men jag tänker inte känna mig tvungen. Krya på dig. Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, så mysigt, ligg där och ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Det är inga måsten alls!
  Förra året gjorde jag inte ett skvatt knappt.. Då var jag nyopererad med en skena på hela höger hand. Det räckte att bara finnas till :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Kan trösta dig med att jag inte ens har börjat :)med klappar. Tack för en trevlig lunch idag alltid lika trevligt och vi fick ju dessutom en skön promenad <3

  //Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack Lotta för trevligt lunchsällskap! Får bli snart igen tycker jag :-). Kram Jennifer

   Radera
 8. Ja, gena lite, det gör jag och det blir så bra så! Det blir lika mysigt. Lovar!

  Kram finaste du!

  Lotta

  SvaraRadera
 9. Helt rätt inställning. Det blir ju jul oavsett om man stressar som en tok el inte. Då är ju det senare alternativet bäst :)

  Hoppas du blir frisk snart! Krya på dig!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Men du, vilken underbar lykta, vart har du köpt den? Undrar en nyfiken typ som jag, haha. Kram Madeleine

  SvaraRadera
 11. Helt rätt , ha en fin onsdag .,

  SvaraRadera
 12. Helt rätt tänk Jennifer. Och jag är helt övertygad om att era barn hellre har en mamma och pappa som är pigga och glada på julafton än två stycken sönderstressade föräldrar. De bryr sig om att ni är tillsammans (och granen och klapparna förstås ;)), inte vad som finns på bordet. Så ta du saker och ting i din egen takt, se till att bli ordentligt frisk, njut och bannlys det dåliga samvetet. Du är good enough vännen.

  Stor julkram
  Lotta

  SvaraRadera
 13. Helt rätt tänkt, julen är till för att det ska vara mysigt och man ska umgås och njuta. Gör verkligen bara det du måste - du kommer att vara mycket gladare då ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!