onsdag 26 december 2012

Oslagbar

Annandag jul, sista juldagen och det känns bra. Julafton och juldagen har varit toppen för både barn och vuxna. Men lite trött blir man allt, det är inte det lättaste att bara ta det lugnt, ligga och läsa böcker, ta härliga sovmornar, sitta och njuta av en kopp varm choklad när man har småbarn, nej man ska upp tidigt på morgnarna och det ska lekas med julklapparna, fem minuter med en sak sedan är det något nytt som ska packas upp och testas, men det hör julen till och glädjen man ser i småttingarnas ögon är oslagbar, det är så härligt!



Julmat, godis, julklappar, Kalle Anka, Tomten, spänning, glädje, värme, gemenskap, skratt och så lite småtjafs under julklappsspelet ja det är jul med familjen det :).





På juldagen hann vi med en vända till pulkabacken, det är ju så himla roligt att åka pulka, jag tycker det är minst lika roligt som småttingarna. Men de har blivit så stora nu så de vill åka själva och inte ha mamma sittandes med på bob och pulka, så jag tror minsann jag måste köpa mig en egen pulka ;).


Nu får vi se hur denna dag utvecklas, tanken var att svärfar och hans döttrar skulle komma hit och äta julmat, men stackars äldste grabben spydde i natt så de är kanske inte jättesugna på att komma hit.






Tack alla fina ni för era julhälsningar, nu önskar jag er en riktigt god fortsättning!

Kram Jennifer

19 kommentarer:

  1. så rätt detta är med att förenkla livet.klokt! härliga juldagar ni haft. hoppas stora killen kryar på sig snart. kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tack, det hoppas vi med :)! Kram Jennifer

      Radera
  2. Bra citat!:)
    Här hade vi fullt upp på julafton, men väldigt lugnt igår. Hade tänkt mig en skidtur, men det blev en promenad till slut istället.
    Stackars stora sonen!:( Hoppas att han snart mår bra igen och att ni andra slipper.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Promenad är allt bra skönt det med :).
      Ha det bra! Kram Jennifer

      Radera
  3. Önskar dig en riktigt fin fortsättning på julen!

    Kram Jes ♥

    SvaraRadera
  4. Du... Jag har en fråga.. visst var det du som tränade till Tjurruset i oktober???
    Må bäst och ät inte för mycket godis nu ;-) !!
    Kram BeA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamen jag ska springa Tjurruset i Oktober. Funderar lite vad jag gett mig in på men jag tror att det där är min grej, jag gillar när det känns sådär riktigt eländigt när jag tränar, jag får liksom lite mer jävlar anamma i mig då :).
      Och det där med att inte äta för mycket godis, det är något jag har väldigt svårt för ;). Kram Jennifer

      Radera
  5. Härliga dagar, fina bilder, och visst är det skoj att åka pulka! Hoppas storkillen mår bättre nu och att ni andra klarar er. God fortsättning! Kram

    SvaraRadera
  6. God fortsättning!!


    Tycker också om citatet. Jag har en tendens att krångla till det ibland ;)

    Hoppas ni får vara friska nu och att sonen kryar på sig.

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera
  7. Vad härligt allt ser ut! Och vilka fina och visa ord på slutet. Hoppas du mår bra mitt i julhelgerna Caroline

    SvaraRadera
  8. Låter som en härlig julhelg , hoppas att äldsta sonen kryar på sig . Kram

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig helg ni haft och vilka kloka ord!

    Hoppas S kryar på sig och att ni andra slipper bli sjuka!

    God fortsättning till dig och din fina familj Jennifer! Kram Carina

    SvaraRadera
  10. Låter som ni haft en härlig julhelg! Sicken tur att magsjukan kom nu och inte på julafton även om det bästa såklart varit om den hållit sig borta helt och hållet!!
    Håller med dig om att det är såå roligt att åka pulka, tur att lilleman är så liten än.... Kanske får bli en pulka för mig med i 40 årspresent ;)

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  11. Det låter som ni haft en skön julhelg trots lite sjukdom..:) God fortsättning! Anna

    SvaraRadera
  12. Ja jag kan tänka mig att det är full rulle hos dig med småttingarna men det är ju kul det med och dina dagar med böcker och sovmornar de kommer så småningom. Jag kan sakna pilka backen ibland men det får jag hoppa över annars kanske de kommer från psyk och plockar in mig om jag rusar dit med en bob och börjar trängas med småttisarna ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  13. Igår fick jag äntligen spinna av mig lite julfläsk. Det var välbehövligt. Alltför inaktiva dagar. Och för mycket godis.
    Det är så skönt att ha lite större barn. Som tar hand om det mindre barnet. Så att mor och far får vila ut en smula. Att kunna släppa ut de tre vilddjuren på tomten med en pulka och åka i vår alldeles egna backe. Som visserligen varken är brant eller lång, men den duger. Idag jobbar jag, medan resten är hemma och gör - inte vet jag. Det är ok. Det är lugnt och skönt här också och jag ska skriva överlämningsrapporter es jag slutar nästa fredag.
    God fortsättning. Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!