tisdag 4 december 2012

Lida och må dåligt

Tusen tack för era krya-hälsningar, de värmer ska ni veta!

Hemma idag, jag vet inte, jag hatar att vara hemma och vara sjuk. Jag har så svårt att vara hemma och mysa och ha det lugnt skönt. Jag har liksom en känsla av att ska jag vara hemma från jobbet så ska jag lida och må dåligt och inte mysa, knäppt jag vet. Men jag har övat idag och tittat på film och ätit turkisk peppar, men jag vet inte om jag njöt så mycket, kändes mest konstigt.

Men lite nytta har jag gjort, jag har klickat hem lite julklappar :). Och nu känner jag mig betydligt bättre så imorgon blir det jobb igen.

Det var så himla vackert ute idag, det kändes inte verkligt när jag tittade ut, det såg magiskt ut, så vackert var det, och jag kunde inte hålla mig från att gå ut på gården och fota lite.


En väldans tjock domherre satt i en buske :).



Svårt att verkligen fånga det vackra på bilderna, men tro mig det kändes magiskt!


Nu blir det glögg och lussekatt. Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

  1. Halleluja så jäkla fint!!!Hoppas nu snön får ligga kvar bara. Vi har också fått en hel del snö här i Småland. Vackert och kul för ungarna. Men mindre kul när man ska cykla till jobbet. Skönt att du mår bättre! Kram

    SvaraRadera
  2. Jisses vad mycket snö ni har fått. Vi har på långa vägar inte lika mycket. Hade varit härligt om det kom lite till. Skönt att du mår bättre!
    Kramkram Anna

    SvaraRadera
  3. Magiskt vackra bilder. Verkligen så jätte fina bilder.
    Skönt att du mår bättre.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att du mår bättre. Känner igen den där känslan att det är svårt att koppla av. Fast man borde!

    Grymt vackra bilder!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Åhh, underbara bilder skönt att du mår bättre kram Diana

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder (gillar speciellt den där lilla, tjocka domherren :) ) och så skönt att du mår bättre! hoppas vi ses på fredag!

    Kram Carna

    SvaraRadera
  7. Underbara bilder! Måste ta med kameran någon dag och föreviga vinterlandskapet!:)
    Skönt att du mår bättre också. Här hänger snuvan kvar och det ska bli underbart med en kväll utan program idag.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Så vackra vinterbilder du bjuder på i dag! Hoppas du mår bättre i dag och kan njuta lite av hemma dagen också, men jag är lite som du har svårt att unna mig bra-tid när jag är sjuk. Må så gott kram Maria

    SvaraRadera
  9. Jättefina vinterbilder, här är det bara blåst och snön yr utanför fönstren. Såna fina bilder får komma sen för min del ;) NU ska jag ut och skotta igen för tredje gången idag ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  10. Tycker absolut det ser magiskt ut! Perfekt att kunna vara lite effektiv fast man är sjuk, skönt att det börjar gå på rätt håll!

    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!