söndag 5 februari 2017

Lite då och då

Inte mycket aktivitet här, känner liksom att orken inte riktigt finns. Men så när jag har läst lite gamla inlägg så är det ju så roligt att ha som minne. Så jag tänker att det kan vara roligt att slänga in ett inlägg lite då och då när tid och ork finns. Just nu är jag och kidsen i stugan och slappar, ska snart ta och packa ihop oss och åka hem. 

Igår testade vi på slalom i Kungsberget, en helt ok anläggning. Men både jag och kidsen tycker nog ändå att Romme Alpin hemma är bättre. 

 
Lite trist väder var det men vi hade skoj ändå.

 


Det var inte särskilt bra i backarna tycker jag. Det blev isigt och mycket högar av snö som gjorde att det blev som hopp. Vi såg många otäcka vurpor och tre gånger såg vi skotrar åka mer med skadade personer. Lite läskigt tyckte vi och vi höll oss till de gröna och blå backarna. Måste säga att jag blev riktigt imponerad av lillgrabbens utveckling, vi åkte nog slalom två gånger förra året och ändå så tog han sig ner bra och hade kontroll. 

Efter skidåkning blev det till att mysa framför brasan och sen mellokväll. 

 
En skön helg i stugan alltså. Väldigt kallt när vi kom i fredags så mössan fick sitta på länge innan vi fått upp värmen :). 

Slänger in lite bilder från januarimånad. Året har börjat bra men jag känner mig fortfarande väldigt trött och orkeslös, fast jag tycker att det börjar vända och försöker mig på lite yoga och meditation som ju ska vara bra :). 


 
Skridskor ute på sjön, riktig energiboost.


 
Träning, mysiga frukostar och god mat gör alltid gott. Men jag har nog kört lite för många tuffa pass för just nu känns kroppen väldigt tung och orkeslös. 

 
Några vab-dagar har det också blivit.

 
 Och mera skridskor :).


Nu ska jag ta och plocka fram lite rester till lunch innan det bär av hemåt igen.

Kram Jennifer

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!