fredag 30 december 2016

Lugn och skön

Julen är över och imorgon är det årets sista dag. Har sagt det förr men säger det igen, tiden går alldeles fort, jag vet inte vart den tar vägen. Julen har varit lugn och skön och vi har umgåtts med nära och kära. 

Uppesittarkväll med Bingolotto och en massa godsaker. Och så julaftonsmorgon, fast barnen inte längre tror på tomten så la de fram mjölk och pepparkakor vid braskaminen. Och nog fanns det paket i säcken på morgonen :).


God mat, Kalle Anka, tomtebesök, julklappsspel mm, en mycket bra julafton. Jag var dock dunderförkyld och fick proppa i mig alvedon och nässpray. 

"Småkidsen" blev överlyckliga över att de äntligen fick varsin telefon i julklapp. Pokémon go ladddes ner och vi har gått så långa promenader som vi aldrig förut gjort ;). Dock blir lillkillen galen när bollarna tar slut och syrran har kvar och kan fånga fler pokemons. 


Pokémonjakt och korvgrillning :). Mestadels gick det bra, men några raseriutbrott från lillkillen blev det, så pass så att maken vände och gick hem. Ja de två, de kan bråka. 


Jag har varit ledig sedan 22/12 och det har varit så välbehövligt. Tyvärr så blev jag genomförkyld min sista jobbdag och hela julhelgen gick jag på alvedon och nässpray. Den har inte gett sig än, jag snörvlar och jag får världens hostattacker om jag råkar gå lite för raskt. Så träning är det inte tal om än, skittrist. Men men, det är bara en förkylning och inget allvarligt så jag ska inte klaga.

Nu har vi dragit till stugan för att fira nypr. Vi åkte hit igår och imorse gav jag mig ut på en skön promenad och det var så vackert ute.
Efter en sen frukost gav vi oss iväg ner till sjön för lite pimpling. Blött och svinhalt på isen och i och med att vi haft så milt väder måste jag säga att det var lite läskigt att vara på isen. Men vackert var det och vi hade skoj ända tills barnen var dyblöta :). Det blev bara en ynka liten abborre, hoppas på bättre fiskelycka nästa gång.


 Imorgon får vi besök av goda vänner som tillsammans med oss firar in det nya året. Med allra största sannolikhet är det här årets sista inlägg så jag passar på att önska ett riktigt Gott Nytt År!

Kram Jennifer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack fina för din kommentar!