söndag 24 april 2016

Las Vegas blvd

Alltså jag säger bara WOW! vilken fantastisk resa vi hade. Jag, maken, makens kollega och hans fru har varit i Las Vegas. För mig och den andra frun var det ren semester, men anledningen till att det blev Vegas var att makarna skulle dit på en mässa med jobbet. Jag ska erkänna att jag egentligen aldrig haft någon "längtan" att åka till USA. Och ett tag så tänkte jag nästan välja att stanna hemma för att slippa belasta någon att vara barnvakt så länge. Men jag tänkte om och eftersom jag har världens bästa mamma och pappa och syskon så löste sig barnvaktsbiten. Och oj, vad glad jag är att jag valde att hänga med. 


Bild från planet, vi närmar oss Las Vegas.


Det var en lång resa, 10 timmar i planet. Vi startade kl 14 från Arlanda och landade kl 16 i Las Vegas. För att försöka komma in i rätt tid så höll vi oss vakna till 22, men sen var det bra gött att få sova.Själva Las Vegas och "the strip" kändes nästan som en låtsasstad. Så himla stora och maffiga hotell. Vi bodde på New York New York. 
Första heldagen bestämde vi oss för att ta det lugnt, hänga lite vid poolen, strosa runt lite och planera för kommande dagar. 


Älskade att äta massa färsk frukt till frukost, det blev det varje morgon :).

Drinkar vid poolen.

Poolen och bergodalbanan i bakgrunden. Nej, jag åkte den inte, blir på tok för illamående av sådant. Men maken och hans kollega åkte.Vi hade alltså en riktigt soft och skön första dag. Så bestämde vi oss för att hyra en bil i två dagar och ge oss ut på lite "äventyr". Och det var ju det som var det bästa med hela resan och det som gav mig en ny dröm. Men det skriver jag om i ett annat inlägg för nu är det läggdags.Ha det!

Kram Jennifer
4 kommentarer:

 1. Woooooooow! inte åka med??? är du galen kvinna ;-) (okej jag vet att det är roddande och barnvakt mm mm mm)
  men så roligt att du hängde på och det ser ju inte helt fel ut... Så nu planerar du en drömresa till USA? ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem Jennifer! :) Vilken resa och en sådan tur att du bestämde dig för att följa med. Las Vegas låter härligt och smått galet på en och samma gång. En nöjesstad utslängd mitt i öknen. :) Ser fram emot att höra mer om planerna på en ny drömresa. :)

  Sköt om dig och ha det gott kära Jennifer.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig resa! Jag drömmer om att få resa runt i USA. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du valde att åka med :-) ska bli skoj att läsa kommande inlägg och se mer från resan.
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!