torsdag 16 februari 2017

Högen byggs på

Vab igen, den här gången är det lilltjejen som är sjuk, halsont och öronvärk. Äldste grabben har streptokocker så jag är lite orolig över att det är det hon åkt på nu, men än så länge ser halsen inte så eländig ut. Jag försöker passa på att vila själv också, hade dumt nog ångest över att jag inte kunde jobba idag då jag vet hur mycket jag har liggande på hög. Men jag vet ju att jag inte ska ha ångest över det, mina barn är så mycket viktigare än jobbet. Högen byggs på men så får det vara, jag ska inte stressa upp mig över det, allt löser sig. Jag försöker nu istället tänka att jag ska dra nytta av en vab-dag och vila upp mig själv också. 


 
En bild från helgen som var. Jag och ett par kompisar hade en riktigt fin helg i Sälen. Vi hade riktigt härliga stunder i skidspåret. Inget fokus alls på att åka fort och pressa oss utan istället fullt fokus på att bara njuta och må bra. 

 

 
 
På lördagen blev det en tur upp på fjället och gulaschsoppa i Hemfjällsstugan, så mysigt! Turen ner var dock lite läskig då det är så mycket nerför och första delen var ospårad också. Men ner kom vi även om jag och ena kompisen stod och tvekade ovanför några backar :). Vi var inte ensam om att tycka det var läskigt, det kom en man som också stannade ovanför ena backen och sa "det här är ju livsfarligt!", precis vad jag tänkte :). 

 
Alltså vintern kan vara så vacker.

 

Kan säga att jag hade inte den minsta lust att lämna det vackra vinterlandskapet. 

Snart dags att köra igång med lite lunch.

Kram Jennifer


söndag 5 februari 2017

Lite då och då

Inte mycket aktivitet här, känner liksom att orken inte riktigt finns. Men så när jag har läst lite gamla inlägg så är det ju så roligt att ha som minne. Så jag tänker att det kan vara roligt att slänga in ett inlägg lite då och då när tid och ork finns. Just nu är jag och kidsen i stugan och slappar, ska snart ta och packa ihop oss och åka hem. 

Igår testade vi på slalom i Kungsberget, en helt ok anläggning. Men både jag och kidsen tycker nog ändå att Romme Alpin hemma är bättre. 

 
Lite trist väder var det men vi hade skoj ändå.

 


Det var inte särskilt bra i backarna tycker jag. Det blev isigt och mycket högar av snö som gjorde att det blev som hopp. Vi såg många otäcka vurpor och tre gånger såg vi skotrar åka mer med skadade personer. Lite läskigt tyckte vi och vi höll oss till de gröna och blå backarna. Måste säga att jag blev riktigt imponerad av lillgrabbens utveckling, vi åkte nog slalom två gånger förra året och ändå så tog han sig ner bra och hade kontroll. 

Efter skidåkning blev det till att mysa framför brasan och sen mellokväll. 

 
En skön helg i stugan alltså. Väldigt kallt när vi kom i fredags så mössan fick sitta på länge innan vi fått upp värmen :). 

Slänger in lite bilder från januarimånad. Året har börjat bra men jag känner mig fortfarande väldigt trött och orkeslös, fast jag tycker att det börjar vända och försöker mig på lite yoga och meditation som ju ska vara bra :). 


 
Skridskor ute på sjön, riktig energiboost.


 
Träning, mysiga frukostar och god mat gör alltid gott. Men jag har nog kört lite för många tuffa pass för just nu känns kroppen väldigt tung och orkeslös. 

 
Några vab-dagar har det också blivit.

 
 Och mera skridskor :).


Nu ska jag ta och plocka fram lite rester till lunch innan det bär av hemåt igen.

Kram Jennifer