torsdag 16 juni 2016

Barnens hinderbana

Snart är det helg igen, så himla skönt! Och efter jobbet imorgon tar vi en veckas semester och sticker till Öland. Det ska bli sååååå skönt. Och så roligt att åka till Öland igen, jag älskar verkligen den ön.




Förra veckan var det skolavslutning för kidsen. Får väl säga att vi hade tur med vädret, det var soligt men ruskigt kallt.




Efter sång och tal hämtade vi äldste grabben och hans tjej så käkade vi lunch på en av Thairestaurangerna på stan. Lillgossen ville inte alls ha thaimat för det är sååå äckligt sa han. Men han var den som åt mest :).

På fredagen så var det dags för studenterna att springa ut. Vi hade två fina studenter att fira, min yngsta lillasyster och min äldsta systerson.


Två superfina studenter!

Söta grabbgänget.

Lördagen ägnades åt fotboll. Då var det cup för lilltösen igen. Och den här gången hade lillgossen tur (jag med för den delen), han hade flera kompisar där så det blev knappt något gnäll och tjat. Det var vårat lag som anordnade cupen den här gången så jag gjorde en mycket bra deal med maken, jag tog hand om barnen och han fick hjälpa till med kiosk och annat.

Lilltjejen var målvakt en match, kul att hon vill testa det (jag var målvakt när jag spelade :)).

Lilltösen hade fullt upp med aktiviteter förra helgen, för det var inte bara fotboll. På söndagen gick hon och jag upp tidigt och stack till Örebro. Det var dags för Barnens hinderbana. Och oj så skoj hon tyckte att det var! Det var superbra annordnat och hon var så duktig.




Nu hoppas vi att de anordnar det nästa år igen och då ska vi försöka lura med lillgossen också. Han skulle varit med den här gången men när det var dags att anmäla så ångrade han sig.





Och jag själv har blivit lite rund om kinderna så jag ligger i med träningen ;). I söndagskväll skulle jag och grannen ut och gå en långpromenad. Testade en ny runda som vi trodde skulle vara 14-15 km. Men det visade sig att den var 18,4 km så vi var ute och gick i nästan tre timmar :). Men det var riktigt skönt (förutom att mitt knä protesterade) och en kanonfin vända. 

Nu ska jag se klart fotbollen sen blir det duschen innan sängen.

Ha det!

Kram Jennifer





3 kommentarer:

  1. Härliga bilder, hoppas ni haft en super fin vecka på Öland. Kram åse

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att ni har fått njuta av fantastiskt fina dagar på Öland Jennifer. Att ni fick lika vackert öväder som vi hade på Gotland. :)

    Ta hand om dig och ha fortsatt fina sommardagar!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Nej, nu saknar jag dina inlägg!! Hoppas sommaren varit toppen :-) Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!